Pravila učestvovanja u Kvizu znanja – “Redmi Note 10 5G”

 

  1. Kviz znanja u kom možete osvojiti Xiaomi Redmi Note 10 5G počinje 18.5.2021, a završava se 27.5.2021. godine.

  2. Pravo učestvovanja imaju svi oni koji prate Xiaomi Srbija naloge na društvenim mrežama, koji prihvataju uslove korišćenja društvene mreže Facebook i poseduju važeće profile sa imenom i prezimenom. Zaposleni u kompanijama SmartPoint Adria d.o.o. i Xiaomi Srbija kao i članovi njihovih užih porodica nemaju pravo učešća u ovom nagradnom konkursu.

  3. Kviz znanja se odigrava po sledećoj mehanici: Na kanalima putem kojih komunicira kompanija Xiaomi Srbija (Xiaomi Srbija Facebook stranica, Xiaomi Srbija Instagram stranica i grupa Xiaomi Fan Srbija) biće održan Kviz znanja. U okviru ovog kviza, biće postavljeno 3 pitanja. Svako pitanje će se odnositi na poznavanje performansi telefona Xiaomi Redmi Note 10 5G. Svako ko bude učestvovao u Kvizu i bude imao tačne odgovore, imaće mogućnost da bude vlasnik novog Xiaomi Redmi Note 10 5G telefona. 

Facebook stranica Xiaomi Srbija: Na FB stranici Xiaomi Srbija biće postavljena 3 pitanja odnosno tri objave. Dužnost svakog učesnika biće da pronađe odgovor na postavljena pitanja i upiše tačan odgovor u komentar ispod date objave. Kako će pitanja biti povezana sa performansama modela Redmi Note 10 5G, najlakši način da se pronađe odgovor na njih biće da na stranici Google.com unesete Xiaomi Redmi Note 10 5G, pronađete odgovor na pitanja i taj odgovor upišete u komentar ispod objave. Ukoliko se desi da pogrešite, imate opciju da ispod svog komentare ispravite odgovor. Samo oni koji budu imali sve tačne odgovore imaće mogućnost da osvoje Xiaomi Redmi Note 10 5G.

Instagram stranica Xiaomi Srbija: Na Instagram nalogu Xiaomi Srbija takođe će biti održan Kviz znanja. Na ovoj platformi Kviz znanja će se odražati kroz Story format. Kroz ovaj format, učesnicima će biti postavljena pitanja na koja moraju da odgovore tačno. Pitanja će biti aktivna samo 24 časa, zato pratite stranicu kako ne biste propustili priliku da osvojite Xiaomi Redmi Note 10 5G.

Grupa Xiaomi Fan Srbija: Ekskluzivno samo za članove grupe biće održan Kviz znanja u okviru kog ćemo se igrati i diskutovati o performansama modela Redmi Note 10 5G a najsrećniji član ove zajednice će imati priliku da osvoji pomenuti model telefona. 

  1. Dobitnike ćemo izabrati slučajnim izborom (putem platforme za slučajan odabir) zato pozivamo sve da prate naloge Xiaomi Srbija na društvenim mrežama i učestvuju u Kvizu znanja. Na svakom od naloga, a najkasnije 14 dana nakon završetka Kviza znanja, biće objavljeno ime i prezime dobitnika. 
  2. Dobitnici nagrada će biti kontaktirani u privatnoj poruci (inbox) na pomenutim društvenim mrežama nakon čega su dužni da se odazovu. Ukoliko se ne odazovu 7 dana nakon kontaktiranja, biće odabran drugi dobitnik.
  3. Učesnici mogu biti isključivo stanovnici Republike Srbije, sa adresom stanovanja i sa važećim dokumentom koji to potvrđuje. 
  4. Jedan učesnik može osvojiti samo jedan Xiaomi Redmi Note 10 5G telefon.
  5. Samo jedan član porodice može dobiti nagradu, ne mogu dobiti dva člana iste porodice.
  6. Xiaomi Srbija zadržava pravo da bez objašnjenja odbije prijave za koje postoji uverenje da su ostvarene varanjem, putem više prijava sa lažnih profila i slično.
  7. Akcija se može prekinuti u slučaju više sile o čemu će učesnici blagovremeno biti obavešteni putem Xiaomi Srbija Facebook i Instagram stranice. 

U Beogradu, Maj 2021.