masimilijano-toskaneli • Xiaomi Srbija

Masimilijano Toskaneli dolazi u Beograd da fotografiše tebe!

Ako želiš da se osetiš kao pravi profesionalni model, poznati glumac, ili glumica, ne želiš da propustiš događaj koji organizujemo zajedno sa renomiranim italijanskim fotografom.

U subotu, 6. aprila u 12h u galeriji “Štab” u tržnom centru “Galerija”, Masimilijano Toskaneli će fotografisati svakoga ko bude želeo da izdvoji nekoliko minuta za ovo jedinstveno iskustvo.

I to će uraditi novim Xiaomi 14 Ultra telefonom sa Leica sočivima.

Pored toga što ćeš imati priliku da uživo vidiš kako stvara jedan od vodećih fotografa današnjice, kući ćeš moći da poneseši fizičku kopiju svoje fotografije sa potpisom Masimilijana Toskanelija.

A možda dobiješ i svoj bilbord!

Fotografijama koje Masimilijano bude kreirao uz pomoć novog Xiaomi 14 Ultra, želimo da dokažemo da naš novi telefon ima najbolju kameru do sada. Zato ćemo ih pokazati celom gradu kao deo naše kampanje.

Ako želiš da dobiješ savršenu fotografiju i postaneš lice nove Xiaomi 14 serije, dođi u galeriju “Štab” u subotu, 6. aprila u 12 sati.

Masimilijano Toskaneli 

Masimilijano Toskaneli je jedan od najpoznatijih modnih fotografa. Čuven je po svom jedinstvenom pogledu na fotografiju, a posebno portretnu fotografiju. Cenjen je, kako od strane modnih stručnjaka, tako i od strane mejnstrim publike.

Rodio se u Raveni, studirao na Univerzitetu u Bolonji, ali nikada nije završio studije. Preselio se u Milano gde je započeo svoju profesionalnu karijeru i gde i sada radi sa najvećim imenima modne industrije.